Michaela Murray

 

Michaela Murray

VD

 

Tanken på att ta steget och ta fram ett eget kosttillskott var ingen självklarhet, men min fascination för aminosyran L-Theanin är större än rädslan för att inte göra det jag tror på.
Under tre år arbetade jag med ett annat kosttillskott jämförbart med Calmelin, och tack vare det lärde jag mig otroligt mycket om L-Theanin och vilket behov det finns för en produkt som dämpar stressen hos oss människor. L-Theanin har den fina egenskapen att sänka stressnivåerna i kroppen, och kan förbättra koncentrationen, öka fokusering, minska ångest och olustkänslor m.m. Med tanke på att jag är utbildad stressterapeut är det här en bra början att kunna hjälpa människor att må bättre. Än så länge har inga bieffekter av L-Theanin kunnat påvisas, bara fördelar. Så att jag kallar det här en Naturlig Stressdämpare är ingen underdrift utan ett konstaterande.

Har även varit med i etableringen av Papilly.com, det som i början gick under arbetsnamnet Stressklubben från 2012-2015.
Varit ledamot i styrelsen under hela tiden och 2014 börsintroducerades bolaget på Nasdaq. 2015 valde jag att gå ur styrelsen för att satsa på mina egna projekt. Brukar säga att jag har fått möjligheten att se Papilly gå från puppa till fjäril, och det är jag stolt över.

Tillsammans med min sambo, hälso-entreprenören Ulf Söderberg, bl a grundare av hälsoföretagen Bringwell och Papilly.com, samt har varit med och tagit fram ett antal ledande varumärken på hälsomarknaden. Det senaste han har medverkat till är varumärket Cloose.se, utvecklat av Lunds universitet.
Tillsammans har vi sett behovet av en produkt för en naturlig stressdämpare då samhället har utvecklats i en negativ riktning, och stress blivit en ny hälsosjukdom.
Vårt viktigaste mål var att produkten ska vara trovärdig och funktionell just för dig som konsument, dvs vetenskapligt bevisade substanser vilket Calmelin innehåller.

Vårt motto i företaget är ”Kunden i Fokus” och då har vi valt att ta fram en kombinationsprodukt, Calmelin Original, med substanser som vi behöver fylla på systemet med när vi är stressade, och Calmelin Pure som är en ren L-Theanin produkt.

Och nu håller jag på och spricka av stolthet över att få lansera mitt helt egna kosttillskott, med hjälp av Ulf! Och det viktigaste för oss är ni kunder som vill ha Calmelin, och vi ska försöka att göra er alla till nöjda kunder. För utan er finns inte Calmelin, det är ganska enkelt!