Vi har tagit fram den här FAQ (Frequently Asked Qustions) för att vi vet av erfarenhet att ni kommer ha frågor om produkterna och hur de ska användas. För att förenkla det hela kommer det stå Calmelin i texten och då är det både Calmelin Original och Calmelin Pure som vi hänvisar till, om inte annat står.

Vad är ett kosttillskott?

Kosttillskott är avsedd som ett komplement till kosten och kännetecknas vanligtvis av olika näringsämnen såsom vitaminer och mineraler, men även av andra näringsmässiga ämnen bl.a. fibrer, aminosyror, fettsyror eller växter.

Hur fungerar Calmelin Original och Calmelin Pure?

De viktigaste ämnet i Calmelin är L-Theanin. L-Theaninets unika fördel är att den hjälper oss att fokusera och öka koncentrationsförmågan.  Calmelin Original innehåller magnesium som är bra för immunförsvaret, hormonsystemet, matsmältningen och minskar trötthet och utmattning. De andra ämnena arbetar i synergi med L-Theanin och magnesium, de vill säga att de förstärker effekten.

Kan man riskera överdos av Calmelin?

Det finns liten eller ingen risk att överdosera Calmelin Original eller Calmelin Pure. Kapslarna är vegetabiliska.

Kan jag som allergiker äta Calmelin Original och Calmelin Pure?

Ja, det föreligger ingen risk för dig som är allergiker att äta någon produkt ur Calmelin-sortimentet. Vi rekommenderar dock alltid att våra kunder att konsulterar en läkare innan användandet av Calmelin. Kapslarna är vegetabiliska.

Kan jag få biverkningar av Calmelin?

Nej, det föreligger ingen risk för biverkningar vid intag av Calmelin.

Jag är gravid, kan jag äta Calmelin då?

Vi tar alltid det säkra före det osäkra och rekommenderar dig att konsultera din läkare innan du börjar använda Calmelin.

Jag ammar, kan jag äta Calmelin då?

Vi tar alltid det säkra före det osäkra och rekommenderar dig att konsultera din läkare innan du börjar använda Calmelin.

Kan jag äta tillsammans med SSRI-medicin”?

Vi tar alltid det säkra före det osäkra och rekommenderar dig att konsultera din läkare innan du börjar använda Calmelin.

Jag har svårt att sova– hjälper Calmelin mig att sova bättre?

Calmelin är ingen insomningstablett, men vår testpanel upplever en stor skillnad efter att ha tagit Calmelin innan sänggående, de sover mycket bättre.

Jag känner illamående när jag äter Calmelin, vad ska jag göra?

Våra kroppar har olika förmåga att ta upp vitaminer och mineraler och det vi rekommenderar är att ta Calmelin i samband med måltid för att underlätta för kroppen och då bör känslan av illamående försvinna.

Hur lång är leveranstiden?

Från det att beställningen har gått igenom ska du ha din påse Calmelin inom 2-3 dagar. Vi försöker alltid skicka beställningar samma dag med undantag för helger.

Jag har ej fått min leverans?

Har du inte fått din leverans inom 7 dagar efter beställningstillfället tar du kontakt med oss och skickar ett mail på info@calmelin.se

Jag har ångrat mig och undrar om jag kan jag returnera varan?

Ja, det kan du göra och då står du står själv för kostnaden av retur och när vi på Calmelin har fått den oss till handa krediterar vi din faktura eller sätter tillbaka pengarna på det kreditkort du angav när du la din beställning. För att du ska få din faktura krediterad eller så dina pengar insatta på ditt kort så måste försegling vara obruten på Calmelin-påsen.

Jag fick ingen faktura i försändelsen, kommer den senare?

Faktura och Calmelin-försändelsen skickas från olika ställen så fakturan kommer separat och där kan det skilja någon dag. Skulle fakturan inte dyka upp i posten så tar du kontakt med Ecster som har hand om fakturafrågor, frågor om betalning. Eller kort och gott, allt som har med betalningar att göra, Calmelin tar hand om utskicken av produkter.

 

Vem kontaktar jag om jag vill samarbeta med Calmelin?

Skicka ett mail till info@calmelin.se