Om Calmelin

Under 2016 började en tanke ta form i mitt huvud, ett litet frö hade såtts och jag förstod att jag skulle göra något själv. Och det har jag gjort, det slutade inte med bara en tanke utan jag tog det från jord till bord, och 2017 lanserades Calmelin. Riktigt så lätt som det låter har det inte varit, jag har lärt mig väldigt mycket på resans gång av både bra och dyra erfarenheter. En av mina egenskaper som ligger grund för att jag är där jag är idag, är att jag är jag kan vara mycket envis och bestämd.

Jag hade redan blivit helt hooked av L-Theanin då jag hade varit inne i ett annat projekt som använde den aminosyran i sin produkt, så det var naturligt för mig att Calmelin skulle bli en L-Theanin- produkt. L-Theanin är så spännande för den har flera olika verksamhetsområden, den börjar snabbt och verka och det finns inga kända biverkningar. I Japan har man använts sig av L-Theanin väldigt länge och en dröm skulle vara att få åka dit på studieresa och få ta del av hur de använder L-Theanin och få nya idéer för produkter.

Jag är väldigt stolt över mitt bolag och mina produkter, och jag är även tacksam att jag har haft möjligheten att göra det här. När kunder hör av sig till mig och berättar hur mycket de uppskattar Calmelin är helt magiskt, och ett kvitto på att det jag gör är rätt. Mitt viktigaste mål är att produkterna ska vara trovärdiga och funktionella just för dig som konsument, dvs vetenskapligt bevisade substanser vilket Calmelin innehåller. Mitt motto i företaget är ”Kunden i Fokus”, för utan er fantastiska kunder skulle inte Calmelin finnas.

 

Vid pennan,

Michaela Murray
Grundare och VD