Calmelin i Story News

Stress, oro och ångest är något som drabbar många. Du ska hinna med alla måsten på jobbet, i hemmet och samtidigt ha tid till ett socialt liv. Långvarig stress kan bland annat påverka den kognitiva förmågan och ge koncentrationssvårigheter– men det finns hjälp att få. Det naturliga kosttillskottet Calmelin med L-theanin som huvudingrediens ger dig ökad koncentration och fokus genom att sänka stressnivåerna i kroppen.

– Dessutom mycket bättre för hälsan än energidrycker, säger Michaela Murray, vd på Calmelin.

Huvudingrediensen i Calmelin är L-theanin, en aminosyra med en historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talets Japan. Det sägs att dåtidens zenbuddhistiska munkar drack te utvunnet från busken Camellia sinensis L, vilket gav dem mer fokus till att gå djupare in i sin meditation.

– Munkarna märkte ganska fort att de fick ut mer av sin meditation tack vare L-theaninet som fanns i tebladen, berättar Michaela Murray, vd på Calmelin.

Mental balans 
Michaela Murray grundade Calmelin 2017, efter att hon själv upplevt de positiva effekterna från L-theanin. Michaela har en gedigen bakgrund inom hälsa och är en utbildad avspännings- och stressterapeut. L-theanin testade hon mot stress och ångest redan 2013 och blev så pass positivt överraskad att hon tog fram sitt eget märke – med en helt ny formula.

– Formulan jag satte samman innehåller en högre dos av L-theanin för att få produkten mer potent. Till exempel innehåller en kapsel Calmelin Pure 200 gram ren L-theanin som ger stresslindring och avslappning.

Aminosyran L-theanin fungerar som så att den sänker stressnivåerna i kroppen genom att öka alfavågorna i hjärnan. Aminosyran verkar efter 30 minuter och effekten blir ett ökat mentalt välbefinnande, ökad skärpa och koncentration. Michaela berättar att det fantastiska med just L-theanin är att den inte ger några biverkningar.

– Det går ej att överdosera på Calmelin eftersom L-theaninet inte ger några biverkningar. Du kan även ta kosttillskottet under vilken tid som helst på dygnet.

Vilka kan använda Calmelin?

– Calmelin kan användas av gamla som unga, studenter som pensionärer och går alldeles utmärkt att använda vid tillfälliga besvär eller under en längre period. Du bestämmer själv!

Ökar koncentrationsförmågan
Idag har Michaela släppt två produkter på marknaden, Calmelin original och Calmelin Pure. Calmelin Original som är en kombinationssubstans innehåller utöver L-theanin också magnesium, vitamin B12 och B6. Calmelin kan även ge bättre sömnkvalitet och passar dig med sömnsvårigheter.

– Det fenomenala med Calmelin är dess förmåga att verka stressdämpande och koncentrationshöjande på samma gång. Det är ett utmärkt kosttillskott för studenter som önskar öka sin koncentrationsförmåga och fokus i skolan. Dessutom mycket bättre för hälsan än energidrycker, avslutar Michaela.

Calmelin är en produkt för dig som vill höja ditt mentala välbefinnande. Calmelin fungerar på olika användningsområden, bl a för att motverka stress, öka det mentala välbefinnandet, öka koncentrationen, öka skärpa och fokus, öka tankeverksamheten, dämpa oro och ångest. 
Det spelar ingen roll i vilken ålder du är i livet, Calmelin är lika verksam för studenter som för pensionärer. 

Den här hemsidan använder cookies för att erbjuda dig en bättre upplevelse. Genom att använda hemsida godkänner du villkoren i vår integritetspolicy.